30.9.10

Jardins de Reus, cada vegada millor

Aquest matí he anat a l'avinguda Marià Fortuny, allí s'inaugurava una de les poques zones que encara no estava rehabilitada d'aquesta nova via urbana. Amb un supermercat nou i una zona verda de 9.000 metres quadrats aquest indret de la ciutat llueix cada vegada millor.

Ara fa cinc anys, l'Ajuntament va començar a treballar per remodelar aquesta ronda de Reus que havia estat molt deixada degut a que la propietat de la carretera no era municipal. Amb el govern socialista de l'Estat es va aconseguir que es traspassessin les competències sobre la mateixa i va ser en aquell moment quan vam poder executar una de les obres de reforma més espectaculars que ha viscut la nostra ciutat: la de l'avinguda Maria Fortuny.


Aquesta feina que va seguir amb la construcció del nou edifici de la Guàrdia Urbana ha anat, mica en mica, arrodonint-se amb la creació de molts habitatges i serveis públics, com ara el nou col·legi del Pi del Burgar.
La Sara, veïna del barri Horts de Miró, em recordava aquest matí els canvis tan importants que ha viscut tot aquesta zona de Reus.Ara Reus, i les urbanitzacions de Jardins de Reus, disposen d'un nou pulmó verd i més equipaments públics. Seguim treballant per la ciutat.

1 comentari:

Lluís Miquel Pérez i Segura ha dit...

Hi ha qui aquests dies s'ha queixat de que els arbres de la nova zona verda no donen ombra... Haurem d'esperar, no es poden plantar arbres més grans i arrelats.