27.10.10

La Borsa Europea del Cereal, un impacte de 6 milions d'euros

Avui al matí ha estat presentada a Barcelona i a partir de demà, la Borsa Europea del Cereal obrirà les seves portes convertint la nostra ciutat en el lloc de referència per als productors, comerciants i gent d’aquest sector. La Jornada de la Borsa atreu anualment a més de 2.000 persones de tot al món a la ciutat escollida com a seu i els participants a la Jornada professional i al Sopar de Gala que se celebrarà demà, tenen un alt nivell adquisitiu i solen pernoctar a la zona. És per aquest motiu que amb aquestes jornades es preveu generar un impacte econòmic a la ciutat i a la seva àrea d'influència d'entre 6 o 7 milions d'euros.
Al marge de la repercussió que generi en l’economia local, l'organització del certamen comportarà la mobilització de més de 200 persones en seguretat, intèrprets, hostesses, transport i càtering. És a dir, feina per moltes persones i a l’hora, la ubicació de Reus en el mapa dels congressos internacionals.
Aquesta Borsa Europea del Cereal tindrà la seva seu en el nou edifici Tecnoparc, en els espais acabats de la nova Fira de Reus, i suposarà la primera de les moltes activitats que es desenvoluparan en aquest magnífic indret. El Parc Tecnològic del Camp continua agafant embranzida.

2 comentaris:

J.J. Falcón ha dit...

señor Perez, soc un aturat mes dels que desgraciadament tants n'hi ha en aquest temps, agrairia eternament una resposta a la següent pregunta. ¿els aturats ja podem començar a buscar feina per el tecnopark? jo hi he anat un parell de vegades i nomes m'hi trobo el decathlon, Aldi y STS Grup... ¿quines empreses mes tenen pendent edificar al tecnopark? ho vull saber per interes laboral, Gracies d'avantmá.

Lluís Miquel Pérez i Segura ha dit...

Benvolgut J.J.

Et recomano que en la teva recerca de feina passis per les oficines de REDESSA. Allí t'informaran de les empreses que s'hi instal·laran i et podran assessorar també d'altres empreses en altres polígons. Informa'm de com t'han atés, si us plau,

Atentament,
Lluís