8.2.07

EL MEU NOU BLOG


Començo aquesta etapa amb molta il·lusió. Fa unes setmanes els companys i companyes de l’Agrupació local del PSC van ratificar en Assemblea, i gairebé per unanimitat, l’acord de la Comissió Executiva per encapçalar de nou el projecte del Partit dels Socialistes a la ciutat de Reus. Recordo amb molta il·lusió i amb emoció aquell dia, acompanyat per la meva dona, l’Esther, i envoltat de molts amics i amigues que van voler estar al meu costat en un dia tan important per a mi.


Res ha canviat. Continuo desenvolupant la meva tasca com Alcalde, amb el compromís i la passió que requereix representar la ciutat de Reus. Però ara, amb la responsabilitat que caracteritza encapçalar el projecte del meu Partit a la meva ciutat, començo també a preparar amb il·lusió i amb empenta el projecte del Reus de demà.


He volgut adaptar-me a les noves tecnologies. Ja fa força temps que vaig posar en funcionament aquest blog, una eina ben curiosa que em permet posar de manifest a la xarxa moltes de les coses que passen pel meu cap i que tinc l’oportunitat de viure gràcies a les nombroses experiències amb què cada dia em trobo. Ara he canviat el format d’aquest blog, amb un disseny una mica més actualitzat. Desitjo que us agradi.


Espero retrobar-vos en aquest espai i poder compartir de forma habitual moltes de les coses que dia a dia passen a la nostra ciutat. Gràcies per haver-vos detingut aquesta estona llegint la salutació que he volgut adreçar-vos. Fins aviat, amics i amigues.