23.2.11

Gràcies

De vegades, saber que les coses passaran no les fa menys emocionants. Ahir, en l'assemblea del PSC de Reus, reconec que em vaig abromar. No només per la resposta pràcticament unànime de la militància socialista, les mostres de suport i la convicció en el projecte que estem desenvolupantdes de fa anys a la ciutat va ser tan aclaparadora que no puc fer res més que donar les gràcies de la forma més pública possible.

Gràcies perquè aquesta colla de gent hagin depositat en mi tanta confiança i gràcies perquè amb el seu suport em permeten complir les meves expectatives personals de servir a la ciutat que em va veure néixer, a mi i també als meus fills. Perquè, què pot haver millor que treballar per fer del lloc on vius un lloc millor?, què pot haver millor que treballar per a que els teus veïns, els ciutadans que t'envolten dia rere dia, gent que conec i que no conec però que comparteix amb mí el seu lloc de residència, vegin, satisfets, com Reus millora?.

En el meu cor i al meu cap no hi ha cap altre aspiració que la de fer d'aquesta ciutat, per a mi la millor ciutat, el lloc on tothom tingui l'oportunitat de realitzar-se com a persona en tots els àmbits possibles: laboral, especialment en aquests moments tan difícils, però també en l'ambit personal, familiar i afectiu.

Bé, gràcies als amics que ahir van confiar en mí, prometo treballar per poder seguir treballant per la nostra estimada ciutat.