24.2.11

Reus millora

El batec de Reus és cada vegada més fort, més ràpid. Avui hem assistit a la inauguració d'una nova empresa que s'instal·la en Tecnoparc: Saltoki. El degoteig d'empreses que han decidit apostar per la nostra ciutat és cada vegada més important, ja en portem 13, i això més que una evidencia de la bona feina de planificació feta al Tecnoparc és significatiu perquè amb les empreses arribaran llocs de treball.

No ha estat l'única posada en marxa de la setmana. Ahir, el Carrilet va viure una jornada festiva multitudinària amb l'obertura del nou pàrquing. Amb més de 300 places, aquesta inauguració és evidencia que l'equip de govern compleix les seves promeses. S'ha construït en un temps rècord, tal i com vam dir als veïns, i s'ha fet amb la màxima col·laboració possible del veïnat que va formar una taula de seguiment de les obres i fins i tot va dissenyar l'entorn superior del pàrquing, és a dir, la nova rambla.

Els ciutadans van voler celebrar la posada en marxa d'aquesta nova instal·lació que sens dubta millora la qualitat de vida al barri i soluciona una manca d'aparcament real a la zona.