18.3.11

Una candidatura renovada per al futur de Reus

En l’assemblea celebrada ahir, 17 de març, la militància de l’Agrupaciódel PSC de Reus ha aprovat la candidatura electoral per als comicis municipals del 22 de maig. Després de la confiança que vaig obtenir per tornar a encapçalar la llista, les darreres setmanes he estat treballant per proposar la millor relació de persones de cara als pròxims reptes que tenim plantejats.
Els responsables polítics hem d’estar capacitats per llegir els signes dels temps i allò que la ciutadania ens reclama en cada moment. Estem vivint una època complicada, temps de crisi que reclamen lideratge i decisió persuperar l’onatge d’una situació convulsa. Des del punt de vista institucional estem buscant les noves vies de futur per a la ciutat, com vam demostrar dimecres passat en la presentació pública del Pla Estratègici Agenda 21 Reus Demà, i també amb les primeres sessions públiques i reunions preparatòries del futur POUM.
Ara hem fet la feina que tocava fer des del partit. La candidatura manté l’equilibri de les noves energies que aporten persones excel·lents en els seus respectius camps professionals, i que han volgut fer un pas endavant per treballar per Reus, amb l’experiència i el bagatge d’una part de l’equip de porta els darrers anys treballant en la major transformació urbana que hem viscut mai.
Sempre és dolorós prescindir de persones que han prestat grans serveis al partit i a la ciutat, ja que els fets tangibles avalen les seves trajectòries. Però cal deixar pas a persones que aportin saba nova a un projecte de ciutat consolidat i admirat, i que provenen tant del propi planter del PSC de Reus, com de la independència política i de la voluntat de treballar desinteressadament per la nostra ciutat.
Gràcies a tothom. Gràcies per la vostra confiança, pel vostre compromís, per la bona feina que heu fet. Ara, tots i totes, mans a l’obra per guanyarun nou futur per a Reus.